måndag 28 januari 2013

Måndag

Vårnytt med coola byxor & fin tunika eller klänning som är så fin,halsband Soul of maia! En sista lev utav den fina vita peace-blusen kommer i veckan! Dessutom halva priset på Lite kalabaliks olika armband!! Ha en skön måndag!

fredag 25 januari 2013

Lite Nytt

Lite nytt har kommit ifrån Broste med nya kuddar,pallar & fina lyktor.Dessutom den lilla glaskupan & en större modell utav den.Nya fina toppar,blusar & en underbar omlottjacka ifrån Agencies turquoise. Rean fortsätter med 70%. Välkomna!

onsdag 23 januari 2013

70%

Nu är det 70% på höst & vinter av det som finns kvar. Varmt välkomna att fynda!!!!!

onsdag 16 januari 2013

Blandat så här en onsdag

Finns en m utav den finaste kavajen ifrån Spira dessutom på rea till 50%. En fin vas att sätta en eller flera blommor i nu, här en orntitogalum men en vacker anemon passar så bra att få lite vårkänslor av! Svart ljusstake som fungerar som vas & vanlig ljusstake oxå. Välkomna!!

fredag 11 januari 2013

Fredag!!

Så blev det kallt igen! I butiken finns det vårblommor & vårlökar att göra vår inne iallafall. Härliga fårskinn & kuddar att värma sig med! Nya modellen utav Pleasejeansen. Dessutom 50%-70% på massa fina kläder. Ha en skön fredag

torsdag 10 januari 2013

Torsdag

Ny härlig tröja i fin färg ,halsband ifrån Soul of Maia ett av hennes ljuvliga yogasmycken. Boken som är så mysig att titta i & planera trädgård eller bara för inspiration!!

onsdag 9 januari 2013

Marockansk lykta

Dessa underbara lyktor lyser upp & skapar stämning inomhus,blir ett fint mönster när det är lite mörkt runt omkring! lo

tisdag 8 januari 2013

Tisdag

På lager igen det svart & vita porslinet ifrån Marocko,fint att sätta vårlökar i muggarna eller tulpaner! Väska ifrån No67 ett kap på rean 50% endast en kvar , Välkomna öppet imorgon & laddar hem med härliga vita tulpaner så lätt att fixa lite vår inne!!
l

lördag 5 januari 2013

Rean fortsätter på kläder!

Rean fortsätter med 70% & 50 %!! Ha en skön helg!

fredag 4 januari 2013

Öppet trettondagsafton!

Öppet trettondagsafton som en vanlig lörd 11-15. Välkomna!

Halsband

Soul of maias underbara halsband!

torsdag 3 januari 2013

Nytt i grått

Nytt i finaste grå färgen både burkar,små skålar & ett större fat med knutar hur fint som helst!!

onsdag 2 januari 2013

God fortsättning!

Önskar er alla en riktig god fortsättning på det nya året! Varmt tck för att ni tittar in både här & i butiken! Idag lyser solen på oss och det känns som vår ,det är ju ett tag tills dess men man kan ju njuta utav stunden!